fbpx

AM SDA Mostar obilježila 10.godišnjicu djelovanja

Povodom desete godišnjice od osnivanja i rada Gradskog odbora AM SDA Mostar, sinoć je održan svečani prijem u prepunom restoranu „Megapolis”, TC Megamarkt, Zalik.

Na prijemu je prisustovalo 300 mladih osoba iz Mostara uz visoke goste SDA BiH predvođene zamjenikom predsjednika SDA gospodinom Bakirom Izetbegovićem.

SDA će biti pobjednik oktobarskih izbora, što će biti najbolji dokaz da smo proteklih godina vukli prave poteze, da smo Bošnjacima vratili identitet i izgubljeno samopouzdanje, kazao je, između ostalog zamjenik predsjednika SDA i kandidat za člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović na večerašnjoj svečanosti u Mostaru prilikom obilježavanja desete godišnjice djelovanja Asocijacije mladih SDA Mostara.

Slijedeći poruku rahmetli Alije Izetbegovića „ ne mijenjajte SDA ,mijenjajte ljude u njoj”, sinoć su predstavljeni mladi kandidati iz Mostara.

SDA Mostara ima veliki broj mladih i novih kandidata, koji predstavljaju značajna osvježenja na svim listama, krenuvši od nosioca Kantonalne liste predvođene prof.dr. Elvirom Ćemalović – Dilberović.

Adil Šuta, predsjednik Asocijacije mladih SDA Mostara, rekao je da je dobro trasiran put dao odlične rezultate u protekloj deceniji rada, da se mladi ne boje izazova koji su pred njima i da će još snažnije i odlučnije, poslije oktobarskih izbora, krenuti u realizaciju zacrtanih ciljeva.

Poslata je poruka da mladi izaberu najbolje unutar SDA i podrže Bakira Izetbegovića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.


Komentariši