fbpx

Održana 4. redovna sjednica Skupštine OGP SDA Stari grad Mostar

Delegati su na 4. redovnoj sjednici usvojili izvještaj o radu za prethodni period, smjernice rada organa SDA Stari Grad Mostar za naredni period, te su predstavljeni kandidati sa područja Stari grad na listama za Opće izbore 2022.

Iz predstavljanja kandidata delegatima Skupštine, konstatovano je kako su ponuđeni odlični kandidati sa značajnim referencama i rezultatima ostvarenim u prethodnom periodu.

Kandidati SDA Stari grad su: Harun Kurtović, Maja Kajtaz, Rašid Hadžović, Amela Hajdarević, Lejla Pehilj, Semir Suljić i Jasmin Drljević na listi za Skupštinu HNK.

Šerif Špago i Ragib Šuta su kandidati na listi za Parlament Bosne i Hercegovine. Kandidati će tokom narednog perioda biti predstavljeni u svim mjesnim odborima, te tokom izborne kampanje dati veliki doprinos pobjedi SDA u Gradu Mostaru, kao i na nivou HNK i Bosne i Hercegovine.

Također je pružena jednoglasna i bezrezervna podrška predsjedniku Bakiru Izetbegoviću za izbor člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

“U narednom periodu kroz rad na terenu prezentovati ćemo naše dosadašnje aktivnosti i rezultate, te planove za naredni period. Kandidati SDA Stari grad imati će bezrezervnu podršku svih organa stranke.” saopšteno je iz OGP SDA Stari grad.

U ime Gradske organizacije SDA Mostar, delegatima se obratio potpredsjednik GO SDA Mostar Emir Tipura, koji je u svom obraćanju zahvalio SDA Stari grad na dosadašnjim aktivnostima i doprinosu u radu Gradske organizacije SDA Mostar i Gradskog vijeća Grada Mostara.