fbpx
Cernica

Koalicija za Mostar u naselju Cernica predstavila program i kandidate

Koalicija za Mostar 2020 predizborne aktivnosti nastavila je u Mjesnoj zajednici Cernica. Dijeljenjem promotivnih materijala, stanovnike Cernice i ostale prolaznike upoznali su sa kandidatima na listama i programom Koalicije.

Đani Pajić, kandidat Koalicije za Gradsko područje Stari Grad ističe da Koalicija održava kontinuitet druženja s građanima i da je akcija u Mjesnoj zajednici Cernica ponovljena jer je reakcije građana prema Koaliciji za Mostar i kandidatima Koalicije izuzetno pozitivna.

“U našoj Platformi je, kad je u pitanju Cernica, predviđen niz projekata poput rekonstrukcije postojećih i izgradnje novih parkova, kao i asfaltiranje ulica. Pozivam građane da nam na predstojećim izborima daju povjerenje i uvjeravam ih da ćemo u Gradskom vijeću znati zastupati njihove interese”, rekao je Pajić.

Sabina Brkan, kandidatkinja Koalicije za Gradsko područje Stari Grad, ističe kako su nakon deset dana kampanje izuzetno zadovoljni reakcijom građana Mostara na Koaliciju za Mostar i zahvalila se na dobrodošlici u svakom naselju koje su posjetili.

Cernica

“Ozbiljno smo radili na našem programu  i očekujemo veliku podršku”, naglasila je Brkan.

Građane Mostara je pozvala da podrže kandidate Koalicije, posebno mlade, stručne ljude koji su na listi za Gradsko područje Stari Grad, uvjeravajući ih da će ona i njene kolege dati sve od sebe za bolji i ljepši Mostar.

Preuzeto sa: Koalicija za Mostar 2020