fbpx

Humanitarni iftar AŽ SDA Grada Mostara

Sinoć, 24. maja 2019. godine, u organizaciji Asocijacije žena SDA Grada Mostara upriličen je iftar kojem su se pridružile i gošće – članice Asocijacija žena iz drugih općinskih odbora i svojim prisustvom pružile podršku.

U prepunoj sali ugodnog ambijenta restorana Malta, iftaru je prisustvovalo preko stotinu žena kojima se obratila predsjednica Mumbera Berberović i tom prilikom se zahvalila članicama Asocijacija žena, ističući da je i ovaj iftar, kao i prethodnih godina, pored lijepog druženja i humanitarnog karaktera u okviru kojeg su žene u ovom mubarek mjesecu pokazale humanost, te su skupile značajnu sumu novca za djecu i omladinu-štićenike dječijeg doma Egipatskog sela, Los Rosalesa i Sportskog udruženja Mahala.

Cilj Asocijacija žena SDA Grada Mostara je uvezivanje dobronamjernih i uglednih žena sa područja Grada Mostara, pokretanje brojnih akcija, te koordinacija svih aktivnosti. Žene su i ovom prilikom kroz realizaciju mnogobrojnih dosadašnjih akcija i druženja pokazale da teže ispunjenju ciljeva te će nastaviti istim nijetom i koracima.


Komentariši