fbpx

SDA HNK se zahvalila glasačima u kantonu

Mušić: Upućujem čestitke i zahvaljujem na učešću u izbornom postupku

Poštovani članovi i simpatizeri Stranke demokratske akcije, građanke i građani Hercegovačko-neretvanskog kantona, svima vama koji ste prepoznali važnost izlaska na ove izbore, te iskoristili svoje biračko pravo, upućujem čestitke i zahvaljujem vam na učešću u izbornom postupku.

Bitnim udjelom glasača iz Hercegovine ostvarena je važna pobjeda kandidata SDA za bošnjačkog člana Predsjedništva, gospodina Šefika Džaferovića, najboljeg predsjedničkog kandidata. Zahvaljujući vašoj podršci ostvarili smo i veliku pobjedu u HNK, te zadržali dominantnu, vodeću poziciju unutar bloka probosanskih stranaka koje egzistiraju u našem kantonu.

Vaša podrška i ukazano povjerenje predstavlja nam obavezu, čast i motivaciju da i u narednom vremenu čvrsto i ustrajno zastupamo interese ovog dijela BiH,  a to podrazumijeva  prije svega razvoj svih segmenata društva i poboljšanje  kvalitete života.

Posebnu zahvalnost upućujem svima onima koji su nas pratili tokom predizborne kampanje,  svim općinskim odborima i Gradskom odboru Mostar, članovima Kantonalnog izbornog štaba, velikom broju volontera na svom nesebičnom zalaganju, Asocijaciji žena i mladih SDA HNK, medijima koji su korektno pratili našu kampanju, kao i našim kandidatima  te svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli da ostvarimo ovu veliku i važnu pobjedu.

Kao predsjednik Kantonalnog odbora SDA HNK, pozivam i podsjećam predsjednike svih naših odbora, kao i sve kandidate na listama na obavezu uklanjanja promotivnog materijala sa javnih površina u cijelom kantonu.

S poštovanjem


Komentariši