fbpx

Tribina SDA – gradskog područja SJEVER

U prekrasnom ambijentu restorana” Borik”,pred ogromnim brojem građana sa gradskog područja Sjever predstavljeni su kandidati SDA sa listi za opšte izbore 2014 sa izborne jedinice Mostar sjever kao i kandidati sa drugih područja.
Svečarsku atmosferu je poremetila vijest o preselenju na bolji svijet predsjednika SDA Sulejmana Tihića kojem su prisutni proučili fatihu kao i za duše svih šehida i prvog predsjednika Alije Izetbegovića.

Skupu su se obratili kandidati sa liste za skupštinu kantona i to: Alija Šunje, Zijat Mušić, nosilac liste za parlament Federacije Edin Mušić, te Amira Džeko kandidat sa liste za parlamentarnu skupštinu BiH.

Kao gosti skupu su se obratili i Elvira Dilberović nositeljica liste za skupštinu kantona, Zlatko Hadžiomerović kandidat za skupštinu kantona, Mumbera Berberović, kandidat za parlament Federacije, Goran Ćurić, kandidat za skupštinu kantona.

Moderator skupa je bio Murat Ćorić , predsjednik gradskog vijeća u posljednjem sazivu a sve prisutne su pozdravili i predsjednik Opštinskog odbora SDA Almir Ačkar i Salem Marić ispred Gradskog odbora SDA Mostar.


Komentariši