fbpx

Centralni skup SDA u Starom Gradu u Mostaru

Centralni preidzborni skup SDA za gradsko područje Stari Grad održano je u Sali Studentskog hotela pred velikim brojem članova, simpatizera i građana grada Mostara.

Prisustne je pozdravio Esad Pobrić, predsjednik Općinskog odbora SDA Stari Grad nagasivši da je stranka uradila promjene unutar svojih redova i ponudila kadrove koji su moralni, pošteni, obrazovni i sposobni za pokretnu stvari kojima će se osigurati bolji život za sve građane Mostara i kantona.

Pobrić je pozvao se građane da izađu na izbore i da ne kako bi neki željeli glasaju praznih glava, nego da dobro razmisle kome daju svoj glas. Jedina stranka koja može donijeti bolju budućnost građanima je SDA.

Prisutnima su predatvljeni kandidati sa sve tri liste (kantonalni, federalni i državni nivo) koji dolaze sa područja Grada Mostara.

O platformi i smjernicima rada u narednom perodu govorili su doc. dr. Elvira Dilberović, nositeljica liste za Skupštinu HN kantona i Edin Mušić, nosilac za Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH.

Prisustni su pogledali i pripremljeni film koji govori o stavrima koje je SDA uradila u proteklom periodu.


Komentariši