fbpx

Održano druženje kandidata SDA iz Mostara za Opće izbore 2022

Izborni štab IO Gradske organizacije SDA Mostar organizovao je druženje i predstavljanje kandidata Stranke demokratske akcije koji se nalaze na listama za Skupštinu Hercegovačko-neretvanskog kantona, Parlament Federacije BiH i Parlamentarnu skupštinu BiH, a dolaze iz Mostara.

Predsjednik Gradske organizacije SDA Mostar Salem Marić obratio se kandidatima i predstavio izborne ciljeve i očekivanja u izbornoj kampanji.
Kandidati su imali priliku da predstave sebe, svoj rad i fokus svog budućeg djelovanja kao budućih izabranih dužnosnika.

Nosioci lista za Parlamentarnu skupštinu BiH i Parlament Federacije BiH, Šerif Špago i Edin Mušić govorili su o okruženju u kojem se odvija izborna kampanja i o važnosti brige o interesima države i našeg naroda u svakoj našoj aktivnosti.

Istaknuto je da je veoma bitno u Mostaru i Bosni i Hercegovini dati veliku podršku i povjerenje kandidatu za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda predsjedniku Bakiru Izetbegoviću.

Predstavljen je i plan aktivnosti u kampanji u kojoj će kandidati, rukovodstvo, članovi i simpatizeri održati javne tribine u svim Mjesnim zajednicama, komunicirati direktno s građanima u obilascima mahala i naselja, predstavljati svoje kandidate i javne politike, organizovati info pultove, te centralne skupove za sva gradska područja.

SDA Mostar u kontinuitetu komunicira i djeluje kroz projekte zajedno sa građanima i narodom, te sada najavljuje predstavljanje izborne platforme, projekata i ljudi koji kroz SDA djeluju za dobrobit naroda i države.