fbpx

Marić: Zvizdić je puno učinio za Mostar, međutim otišli su i Oručević i drugi, a SDA jača

VJERUJE U SNAGU STRANKE0

Marić: Zvizdić je puno učinio za Mostar, međutim otišli su i Oručević i drugi, a SDA jača

G. Š. 9

Foto: G. Š./Klix.ba

Predsjednik Gradske organizacije SDA Mostar Salem Marić kaže kako žali zbog odlaska Denisa Zvizdića iz redova SDA, jer je mnogo učinio za Mostar, ali vjeruje da zbog njegovog odlaska stranka neće oslabiti.

“Žao mi je što je Denis Zvizdić napustio SDA jer je bio jedan od njenih vodećih ljudi i moram reći da sam s njim imao jako dobru i korektnu saradnju, pogotovo kad je u pitanju Mostar i Kolacija za Mostar. Sve aktivnosti gdje je bio zadužen od Predsjedništva i predsjednika Izetbegovića za Mostar, on je stvarno korektno i dobro radio”, kaže Marić za Klix.ba.

Ali smatra da njegovo napuštanje stranke neće imati negativne posljedice na to podneblje.

“Mislim da neće biti nekih podjela niti velikog utjecaja na sam rad SDA u Mostaru i Hercegovini. Ja slobodno mogu reći u Mostaru, jer mi smo jedna jaka i možda najjača organizacija na nivou stranke. Od nas su odlazili i prije kao što je Safet Oručević i ostali, a mi smo postajali sve jači i svaki put imali bolji izborni rezultat. Ja se nadam da će na čelu sa našim predsjednikom Bakirom Izetbegovićem ova stranka i na narednim izborima imati sigurno najbolji rezultat”, zaključio je Marić u razgovoru za naš portal.

Izvor: Klix.ba