fbpx

Druženje kandidata SDA s građanima Mostara u ulici Braće Fejića

Kandidati Stranke demokratske akcije su danas upriličili druženje s građanima Mostara u centru grada, tačnije u ulici Braće Fejića, tokom kojeg su razgovarali s građanima, dijelili promotivni materijal, odgovarali na njihova pitanja, te saslušali pohvale i sugestije. Druženje je prošlo u najboljem redu, budući da su građani Mostara još jednom pokazali da svoje povjerenje i glas daju upravo Stranci demokratske akcije i njenim kandidatima.

Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH, Adil Šuta je istaknuo da su kandidati SDA Mostara na terenu s građanima, ali ne samo tokom kampanje, nego da su bili i prije, te da će biti i poslije izbora, jer je SDA snaga naroda koja je uvijek uz narod i svoje sugrađane.

Kandidat za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, Ahmet Baljić je kazao da se kandidati SDA druže s građanima Mostara u svrhu afirmacije SDA i svega dobroga što je SDA uradila u proteklom periodu, te je pozvao sve građane da izađu na izbore i svoj glas daju SDA i samim tim budu dio pobjede.

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, Rašid Hadžović, kandidat za Skupštinu HNK je poručio:

„Kandidat koji se nalazi na listi SDA treba da ima kontakt tj. interakciju sa građanima, posebno iz sredine iz koje dolazi, u ovom slučaju našeg grada Mostara. Bitno je ostvariti interakciju sa građanima, družiti se, razmijeniti informacije, i to je ono što je urađeno u proteklom periodu i što namjeravmo da uradimo u narednom periodu, tj. da na jedan kvalitetan način prezentujemo građanima kontinuirani kontakt, te da čujemo njihove sugestije.“

Kandidatkinja za Skupštinu HNK, Sanela Kuko je izrazila zadovoljstvo povodom velikog pozitivnog feedback-a od strane građana Mostara:

„Raduje nas veliki broj sugrađana koji nam prilaze i otvoreno razgovaraju s nama i izuzetno nam je drago da imamo priliku i ovim oblikom komunikacije s njima razmijeniti naše“.

Predsjednik Asocijacije mladih SDA HNK i kandidat za Skupštinu HNK, Hara Šabanović je pozvao mlade ljude da izađu na izbore, podrže kandidate SDA i Stranku demokratske akcije.

„SDA je najbolja politička opcija, koja je daleko najviše uradila za BIH i koja najviše može da uradi i u budućnosti, naravno uz podršku naših sugrađana“.

Kandidati Gradskog odbora SDA Mostar za sve nivoe vlasti BiH i građani Mostara su još jednom pokazali jedinstvo Bošnjaka i snagu naroda, koja će najbolje biti iskazana 7. oktobra.


Komentariši