fbpx

Kandidati SDA održali tribinu u Donjoj Mahali

Kandidati SDA sa područja Općinskog odbora Stari Grad danas su posjetili Udruženje građana „Sinovi mahale” u Donjoj Mahali gdje su se družili sa građanima ovog mostarskog naselja. Predstavnici sa lista SDA za predstojeće Opće izbore upoznali su prisutne o platformi stranke SDA i očekivanjima.

Naglašena je potreba za jedinstvom koje će donijeti potrebnu snagu poslanicima i predstavnicima SDA na svim nivoima vlasti. Posebno je upućen apel svim stanovnicima ovog dijela Mostara da pokažu odgovornost u situaciji u kojoj se nalazi i njihov grad, da izađu na izbore i svoje povjerenje ukažu predstavnicima SDA i ljudima koji žele promjene.

Nakon tribine kandidati SDA su zajedno sa predstvnicima Udruženja „Sinovi mahale” obišli kompleks ovog udruženja, igralište, aleje drveća koje sa velikom ljubavlju podižu svojoj djeci i svim stanovnicima Donje Mahale, koja se može pohvaliti sa lijepim kutcima za odmor i rekreaciju.

Kandidati su posjetili i spomen česmu gdje su odali počast i proučili Fatihu svim palim borcima Armije i MUP-a Bosne i Hercegovine.


Komentariši