fbpx

Gradski odbor SDA Mostar promoviše svoje kandidate za opće izbore

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Mostar sutra će u Restoranu Megamarkt (srijeda, 17. Septembar, 2014. godine) sa početkom u 20 sati promovirati svoje kandidate za predstojeće opće izbore.

Gradski odbor SDA Mostar, na listama za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i Skupštinu Hercegovačko-neretvanskog kantona, predstavlja devetnaest (19) kandidata.

Na listi za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH nalaze se Eniz Čolaković i Amira Džeko.

Nosilac liste za Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH je iz Gradskog odbora SDA Mostar, Edin Mušić, Dženisa Spahalić, Sinan Crnomerović i Mumbera Berberović.

Na listi za Skupštinu HN kantona nalaze se nosilac Elvira Dilberović, Alden Kajtaz, Selma Pehilj, Amir Šelo, Aida Bralj, Alija Šunje, Šerif Špago, Aida Omanović, Ramiz Fajić, Spomenka Grbić, Goran Ćurić, Selma Kebo i Zijat Mušić.

Na promociji, svojim članovima i simpatizerima obratit će se nosioci lista, koji dolaze iz ovog odbora, te predsjednik Gradskog odbora SDA, Zijad Hadžiomerović, kao domaćin ovog skupa.

Gradski odbor SDA Mostar poziva simpatizere da svojim prisustvom uveličaju ovaj skup i podrže ove kandidate na predstojećim izborima.

U jedinstvu je SNAGA!


Komentariši