fbpx

Predstavnici AM SDA Mostar u posjeti Prozoru

U posjeti OO Asocijacije mladih SDA Prozor, boravili su na čelu sa predsjednikom AM SDA BiH, Harisom Šabanovićem, predstavnici Asocijacije mladih SDA Mostar, Harun Kurtović, Mirza Čamo i Mirza Lalić.

Program posjete započeo je obilaskom šehidskog mezarja u Mahali gdje su se članovi Asocijacije mladih učenjem fatihe sjetili svih šehida Prozora. Nakon toga je upriličeno neformalno druženje, a potom su se članovi Asocijacije mladih uputili u prostorije SDA Prozor gdje je održana 7. redovna sjednica AM SDA Prozor.

Na samom početku sjednice uvodnu riječ u ime domaćina imao je predsjednik AM SDA Prozor, Ibro Plecić a prisutnima se obratio i Haris Šabanović.

U okviru sjednice, prisutni članovi su razgovarali o političkoj situaciji u Prozoru, Gradu Mostaru, Hercegovačko-neretvanskom kantonu i Bosni i Hercegovini. Predsjednik AM SDA Prozor, Ibro Plecić informisao je goste o političkim aktuelnostima u Prozoru, dok je predsjednik AM SDA Mostar, Harun Kurtović informisao prisutne o političkoj situaciji u Gradu Mostaru.

Nakon formalnog dijela sastanka, nastavljeno je druženje u prostorijama SDA Prozor.