fbpx
Sjednica KO i GO SDA

Održan sastanak GO SDA Mostar i delegacije KO SDA HNK

Delegacija Kantonalne organizacije SDA Hercegovačko-neretvanskog kantona posjetila je Gradsku organizaciju SDA Mostar, pri čemu je održan sastanak na temu trenutne političke situacije i političkih procesa koji slijede.

Prisutnim članovima su se obratili predsjednik Kantonalne organizacije SDA Hercegovačko-neretvanskog kantona, Edin Mušić i predsjednik Glavnog odbora SDA i predsjedavajući Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona, Šerif Špago. Nakon njih se obratio i predsjednik Gradske organizacije SDA Mostar, Salem Marić.

“Ovakav vid posjete predstavlja praksu kojom delegacija KO SDA HNK nastoji posjetiti sve općinske i gradske organizacije, pri čemu je Gradska organizacija Mostar jedna u nizu organizacija koje će delegacija Kantonalne organizacije SDA HNK posjetiti.” istaknuto je iz KO SDA HNK.

Također, u toku sjednice prisutni akteri sastanka su iznijeli osvrt na trenutnu političku situaciju ali i aktivnosti koje sijede, a to su prvenstveno lokalni izbori koji će se održati 20. decembra 2020. godine. Pored toga, prisutni su govorili i o aktivnostima koje su realizovane u prethodnom periodu.