fbpx

Posjeta mjesnog odbora SDA Donja mahala

Ciklus obilazaka mjesnih odbora počeli smo iz Donje Mahale. Nakon obilaska platoa ispod Starog mosta, razmjene ideja s članovima i građanima u vezi budućih projekata te posjete spomen-sobi i nedavno otvorenom spomen-obilježju, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi održali smo sastanak s članovima Mjesnog odbora Donja Mahala.

Članovi Mjesnog odbora na čelu sa predsjednikom Feđom Klarićem pobliže su informisali rukovodstvo Gradskog odbora o prethodnim aktivnostima Mjesnog odbora te završenim i započetim projektima zahvaljujući inicijativama članova Mjesnog odbora, uključujući i vijećnika u Gradskom vijeću iz Mahale, Harisa Nazdraića.

U ime Gradske organizacije SDA Mostar predsjednik Alis Čolaković te potpredsjednici Haris Šabanović i Adil Šuta zahvalili su se članovima Mjesnog odbora Donja Mahala na svim dosadašnjim aktivnostima i zajednički istakli važnost proaktivnog rada i djelovanja na terenu, čemu u prilog govori i činjenica da će u narednim danima biti održani sastanci i posjete u svim mjesnim odborima.