SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Čestitka Bakira Izetbegovića u povodu Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine
GO AM SDA Mostar organizuje Javnu tribinu na temu SRBIJANSKI PROGON BRANILACA RBiH

Linkovi

Stranka demokratske akcije - SDA

http://www.sda.ba

Open Edit 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović

http://www.bakirizetbegovic.ba/

Open Edit 

TitleOpen Edit 

 
Objavljeno: 20. maj 2019. | Saopštenja | Pogledano: 136 puta
U posljednje vrijeme sve su učestalije najave da bi se Visoki predstavnik Valentin Incko ponovo mogao snažnije uključiti u politička zbivanja u Bosni i Hercegovini, te upotrijebiti i tzv. Bonska ovlaštenja.
Objavljeno: 15. apr 2019. | Saopštenja | Pogledano: 25 puta
Armija Republike Bosne i Hercegovine je herojski odbranila ovu zemlju pred nasrtajima agresorskih sila. Iz nenaoružanog naroda koji je u tom času bio ubijan, protjerivan i unesrećen, nastala je veličanstvena vojna snaga koja se u prvi mah suprostavila, prihvatila borbu, zatim se organizirala i ojačala, a onda je počela da pobjeđuje i oslobađa. Junačka, antifašistička Armija RBiH prvenstveno je branila našu domovinu i narod, ali i čast naše zemlje, kao i vrijednosti slobodnog svijeta. Na današnji dan, obilježavamo 27. godišnjicu formiranja Armije RBiH potvrđujući naše najviše vrijednosti.
Objavljeno: 12. mar 2019. | Najave | Pogledano: 60 puta
Gradski odbor Asocijacije mladih SDA Mostar organizuje Javnu tribinu pod nazivom "SRBIJASNKI PROGON BRANILACA R BIH" sa gostima Avdom Huseinnovićem i Naserom Orićem u petak 15.03.20189.god u Centru za kulturu Mostar.